Groei op een tempo dat bij jou past

Bij Digital Motions hebben we de overtuiging dat digitaliseren alleen succesvol is met een aanpak die binnen de hele organisatie wordt gedragen. Dat betekent dat veranderingen vanuit het management worden aangemoedigd en meerdere stakeholders betrokken zijn. Ons doel is dat alle medewerkers de nieuwe situatie omarmen en zij met de ingezette technologie goed gebruiken.

Wij werken vanuit ervaringen en methoden die houvast geven om samen succesvol te zijn. Dat is geen keurslijf. We bepalen samen welke aanpak het beste bij jullie past. Het tempo passen we aan op de situatie.

Onze kracht zit in het vooruithelpen van MKB bedrijven waar ondernemers digitale ambities hebben, maar onvoldoende tijd, kennis en ervaring om die ambities waar te maken. Wij houden van bedrijven waar we de passie voelen bij binnenkomst. Bedrijven die producten maken of installeren. Bedrijven waar fysieke goederen door warehouses stromen en bedrijven die waarde toevoegen door de diensten die zij leveren.

Wil je als bedrijf digitaal verbeteren, je laten inspireren en ben je niet bang
voor een kritische noot op de huidige gang van zaken, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

2. GEWENSTE RESULTATEN BEPALEN

Op basis van jullie ambities bepalen we de methode en bespreken we verschillende scenario’s om de gewenste resultaten te bereiken. We meten de voortgang en het resultaat op basis van succescriteria die we samen opstellen.

1. ELKAAR LEREN KENNEN

Waarom bestaat jouw bedrijf en welke behoefte aan digitale verandering leeft er? Wij investeren tijd om het bedrijf goed te leren kennen, zodat we samen met jullie bedrijfskennis en onze ervaring met digitalisering tot een goed stappenplan komen.

4. ZELFSTANDIG VERDER

Digitale veranderingen vragen om aandacht voor de business, de organisatie en technologie. Wij helpen met het ontwikkelen van de juiste competenties. We zijn pas klaar als medewerkers de technologie en digitale processen beheersen.

3. SAMEN AAN DE SLAG

Wij zijn van begin tot eind onderdeel van jullie organisatie. Tijdens opdrachten zijn wij regelmatig aanwezig. Met focus op het beoogde resultaat tonen wij leiderschap en nemen verantwoordelijkheid. Samen met het team zijn we aan de slag.