KLAAR VOOR EEN NIEUWE UITDAGING?

Ben jij goed in wat je doet? Zoek je naar persoonlijke ontwikkeling en collega’s om kennis en ervaringen mee te delen? Heb je een hands-on mentaliteit en hou je van aanpakken. Dan is werken bij Digital Motions echt iets voor jou.  

Waarom digital motions?

Bij Digital Motions helpen we onze klanten om relevant te blijven in een digitale wereld. 

Persoonlijke GROEI

Vind je het belangrijk om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te blijven ontwikkelen? Wij zijn een lerende start-up. Elke dag willen we het samen beter doen dan gisteren.

Uitdagende Projecten

We werken continu aan uitdagende projecten bij klanten in diverse branches. We realiseren veranderingen en schakelen op directie en management niveau.

Multidisciplinair Team

Om écht impact te maken bij onze klanten zijn diverse disciplines benodigd. Wij werken als team en zetten medewerkers in hun kracht. 

Werk-PRivé balans

Een goede balans is essentieel om het beste in jezelf naar boven te halen. Dat is precies wat jij én onze klanten nodig hebben.  

Vacatures

Project & verander manager

Als Project & Verander manager ben je verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van een project en de bijbehorende verandering bij onze klanten. 

Business Consultant

Als business consultant vertaal je de vragen  en uitdagingen van onze klanten naar concrete oplossingen. 

Adoptie Consultant

Als adoptie consultant help je de medewerkers van onze klanten met de veranderingen in hun werk. Je zorgt o.a. voor bewustwording. kennis en vaardigheden.