Mark en Thijs - Digitalisering de kansen en uitdagingen

kom jij bij ons aan tafel?

Bedrijven met een sterke digitale focus groeien sneller en weten slim in te spelen op veranderende behoeften in de markt. Wat hebben zij goed gedaan? En hoe hebben ze dat aangepakt?

Tijdens de tweede editie van Digital Directions gaan we met onze tafelgasten in gesprek over hoe je data in kunt zetten om de juiste keuzes te maken. We behandelen inspirerende voorbeelden van typische MKB bedrijven, delen kennis en wisselen ervaringen uit. 

Ben je benieuwd wat data voor jou kan betekenen? Of nieuwsgierig hoe andere MKB bedrijven data inzetten?

Meld je dan aan voor een plaats bij ons aan tafel.

DIGITAL DIRECTIONS

3 november | 15:30

We zijn te gast bij Brouwerij De Magistraat in Almkerk. Hier brouwen de broers Hans Anton & Clement Verschoor  bieren die ze zelf ook echt lekker vinden.

Naast hun passie voor het brouwen zijn de mannen ook echte ondernemers en delen hun verhaal graag bij ons aan tafel. Ben jij liefhebber van lekkere bieren? Dan mag je natuurlijk ook proeven.

Magistraat logo
Digital Directions 1

Aanmelden

DIGITAL DIRECTIONS zijn interactieve sessies met ondernemers en beslissers van MKB bedrijven die hun digitale ambities willen realiseren.

We gaan samen in gesprek over verschillende aspecten bij digitalisering. Hoe pak je ze aan? Van welke ervaringen kan je leren en hoe zorg je dat jullie niet in bekende valkuilen terecht komen? 

Je gaat naar huis met nieuwe ideeën en concrete handvatten om met jouw bedrijf de volgende stap te zetten in jullie digitale reis.

Aanmelden kan tot 28 oktober.