Hi, mijn naam is Geby van der Laan. Ik ben 26 jaar en heb er enorm veel zin in om deze nieuwe uitdaging bij Digital Motions aan te gaan. Dit is niet zomaar een wisseling van functie voor mij, maar ook een hele wisseling van branche.  

Van origine kom ik uit de hulpverleningswereld. Hier heb ik veel verschillende mensen begeleid om zo zelfstandig mogelijk in de maatschappij te kunnen blijven functioneren.  

Hoe ik dan zo bij Digital Motions terecht ben gekomen? Dat zit zo; ik heb altijd al een interesse gehad voor techniek en systemen. Hierdoor is bij mijn vorige werkgever op een natuurlijke wijze de ontwikkeling en implementatie van ons nieuwe cliëntvolgsysteem bij mij komen te liggen als projectleider. Hierna ben ik ook de cursus voor applicatiebeheerder gaan volgen en heb ik ook deze rol op mij genomen.  

Deze rollen hebben in bepaalde zin mijn ogen geopend. Het cliché beeld dat ik had van de IT – iemand die 24/7 alleen achter een computer zit – bleek niet te kloppen. Er zijn juist ook veel socialere rollen binnen deze branche die juist nodig zijn om veranderingen te begeleiden. Hierna wilde ik er voor de volle 100% voor gaan en ben via mijn netwerk met Mark en Thijs in contact gekomen. 

Nu heb ik dan ook daadwerkelijk die stap gemaakt. Als startende professional in een omgeving waar ik nieuwe dingen leer en mij verder kan ontwikkelen. Het contact met internen en externen, het technisch bezig zijn en het innoveren zijn onderdelen die mij veel energie geven. Daarnaast ervaar ik de positie van spil in het web tussen de gebruiker en de technische aspecten als een enorm leuke taak. Precies wat ik als Adoptie Consultant bij Digital Motions mag gaan doen, ik heb er zin in! 

Geby van der Laan